Totalentreprenad Göteborg

Totalentreprenad i Göteborg

Ska du bygga eller renovera ett hus och behöver anlita en pålitlig byggfirma för totalentreprenad i Göteborg? Då kan vi på EkoBad hjälpa dig. Vi har en övergripande expertis inom VVS, el, renovering och snickeri och kan ta oss an alla delar av ditt kommande bygge.

Våra kunniga och erfarna hantverkare genomför projektet på ett fackmannamässigt sätt och levererar givetvis ett slutresultat på utsatt tid. Dessutom hjälper vi dig med planering och ansvarar för såväl projektering som utförande samtidigt som vi tar ett funktionsansvar för entreprenaden. Allt för att du lugnt ska kunna luta dig tillbaka medan vi sköter allt som har med bygget att göra och levererar ett färdigt objekt enligt vårt avtal.

Totalentreprenad kök

Totalentreprenad i Göteborg som följer budget och tidsplan

På EkoBad bygger vi hus och renoverar bostäder som uppfyller dina drömmar och lever upp till dina förväntningar. Genom att anlita oss för en totalentreprenad i Göteborg så får du en trygg helhetslösning till ett fast pris. Då vet du exakt vad du kan förvänta dig och vad det kommer att kosta. Vi kommer överens om såväl budget som tidsplan och sedan sköter vi och våra duktiga hantverkare resten.

EkoBad har verkat inom totalentreprenad i Göteborg i många år och har många fina referenser från nöjda kunder. Med hjälp av en bra kommunikation flyter projektet på smidigt och våra hantverkare kan utföra sitt arbete i tid. Tack vare vår höga kompetens kan vi leverera ett slutresultat av hög kvalité som du som kund blir nöjd med.

Totalentreprenad innebär att du får allt arbete levererat från en och samma aktör. På så sätt blir det enklare för dig som kund då företaget tar på sig hela ansvaret. Om du anlitar EkoBad för totalentreprenad kan du givetvis använda ditt ROT-avdrag för att få en billigare arbetskostnad.