Köksrenovering Stockholm

Köksrenovering i Stockholm

Drömmer du om ett nytt och modernt kök i Stockholm?

Kanske vill du ha ett stort lantligt kök där hela familjen kan samlas för spelkvällar och familjemiddagar, eller ett nytt modernt kök i trä för romantiska parmiddagar, eller kanske ett modernt och luftigt kök med plats för att minglas där alla dina vänner kan samlas för vinkvällar.
Ekobad Stockholm AB utför alla sorters köksrenoveringar i Stockholm, oavsett hur stora eller små.

Vi är en pålitlig byggfirma i Stockholm med omnejd som kan hjälpa dig med det mest inom renovering av kök.
Ekobad är ett väletablerat företag, med en långvarig erfarenhet utav det mesta inom renovering

Nyrenoverat kök i Stockholm

Experter på kök i Stockholm

Vi på Ekobad Stockholm AB ser vikten av ett kök med harmoni.

Vi hjälper dig med din kommande renovering av köket – Hemmets hjärta, familjens favoritplats och ett välbesökt debattforum – köket är hemmets mest mångsidiga plats där livet händer, mitt bland matlagning, bakning och travar av disk . Det är därför viktigt att rummet i ditt hem där livet händer har funktion, bekvämlighet och design som tillsammans skapar det harmoniska kök vi alla behöver i vår vardag, och tillåter livet att hända.

Vi på Ekobad Stockholm AB har en långvarig erfarenhet av att installera nya, samt att renovera befintliga kök, från standardiserade och stilrena köksrenoveringar till innovativa lösningar i moderiktiga uttryck.
Med lyhördhet för de stora planerna och känsla för de små detaljerna är inget projekt för avancerat för oss! Du kan känna dig trygg med anlita Ekobad Stockholm AB för din köksrenovering!

Köksrenovering från början till slut

Ekobad Stockholm AB är med från början till slut av din köksrenovering. För oss är det absolut viktigaste att du som kund får ditt absoluta drömkök.
För oss är det viktigt att du känner dig trygg under hela renoveringen. Vi erbjuder alltid våra kunder en hjälpande hand under hela renoveringen från idé- och planeringsskedet, under renovering samt färdigställandet av ditt nya drömkök. Vi konsulterar dig under hela renoveringen, och ser att det är av stor vikt att vi som byggföretag håller en tät kontakt med dig som kund, och ser till att allt fungerar som det ska, bara då kan vi tillsammans uppnå bästa resultat och ditt drömkök.

Då vi på Ekobad Stockholm AB även har en stor erfarenhet och expertis och utför tjänster inom rör och VVS, har vi behörighet att utföra allt arbete i din köksrenovering och inte behöver därav inte ta in en tredje part i renoveringen om vi skulle behöva flytta rör, och kan därav utföra allt vad som har med köksrenoveringen att göra.

Inom ett planerings stadie av ditt nya drömkök så kommer vi mer än gärna med olika råd och tips, efter att ha en långvarig erfarenhet av att bygga kök, vad som gäller och vad man kan ha i åtanke kring ett material, och hjälper dig mer än gärna med olika tekniska lösningar, vare sig det är att riva en vägg, flytta ett fönster eller installera ljud och ljussystem, allt för att du ska kunna få ditt absoluta drömkök.