El & VVS i Stockholm

Ekobad Stockholm Ab har vi en omfattande och djup expertis inom allt vad en renovering kan innebära.

Vårt mål är alltid att kunna hjälpa våra kunder att förverkliga sina drömhem.

Vi på Ekobad Stockholm AB utför diverse tjänster inom både VVS och el.

Experter på VVS i Stockholm

Vi på Ekobad stockholm kan erbjuda våra kunder följande tjänster inom VVS.

Vattenburen golvvärme

Vattenburen golvvärme innebär i korthet att man pumpar varmvatten genom rör i golvet. Vattnet har den egenskapen att det avger mer värme i kallare områden och mindre i de varmare. Därför ger vattenburen golvvärme en väldigt jämn och behaglig värme.

Rördragningar

En rördragning innebär att nya rör dras genom ett hus eller hem. Oftast handlar det om vattenrör som dras för att handfat, disk-eller tvättmaskiner, toaletter eller badkar ska installeras på en ny plats, tex om du bygger ett nytt kök krävs det ofta att du drar nya rör för att få vatten i ditt nya kök. Det är viktigt att en rördragning utförs av proffs så att installationen genomförs korrekt.

VVS Stockholm

Installation av varmvattenberedare

Det är viktigt att en installation av en ny vattenberedare blir korrekt genomförd, så att du får ut så mycket som möjligt av din nya investering. 

Installation av vattenpump

En installation av en vattenpump måste vara väl utförd för att som kund ska kunna ta del av din investering.

Installation tappvatten

Tappvatten är det vatten som kommer ur husets vattenkranar, dvs det vatten som tas till dusch, tvättställ och tvättmaskin m.m. Tappvatten är det vatten som vi dagligen använder för att dricka så kallat dricksvatten, och det är därför mycket viktigt att en installation av tappvatten är korrekt genomförd. 

Stambyte

Stambyte betyder att rör och ledningar byts ut. Anledningen till att rör och ledningar byts ut är först och främst att minimera risken för vattenskador. I och med att stammarna har begränsad livslängd är det viktigt att man byter ut dem i rätt tid. Det kan annars leda till stora problem med kostsamma vattenskador. Stambyten genomförs även för att förbättra funktionen för tillvatten och avlopp; vatten rinner helt enkelt lättare i fräscha rör.

Avlopp

Ekobad Stockholm Ab kan hjälpa dig med ditt avlopp. Avlopp kan ofta skapa problem, oavsett om man behöver renovera ett redan befintligt avloppssystem eller installera ett nytt.

Elarbeten Stockholm

Elarbeten i Stockholm

Vi på Ekobad stockholm kan erbjuda våra kunder följande tjänster inom El.

Elinstallationer i byggnader

Vi på Ekobad Stockholm AB installerar ellösningar i både befintliga byggnader och nybyggen. Vi kan hjälpa till med olika typer av installationer av ellösningar. Vi utför små som stora installationer av belysning i fastigheter eller utomhus, men även andra elinstallationer som till exempel larm och säkerhetssystem.

Elektrisk golvvärme

Vi utför av installationer av el golvvärmesystem, där värmen kommer från el via värmekablar.

Elservice

Genom att utföra en regelbunden service av befintliga elinstallationer kan man undvika avbrott och andra sorters problem.

Felsökning

Har strömmen gått hemma och det är kolsvart? Ingenting av elektroniken vill fungera?
Då är det läge att börja felsöka vad som kan ha gått fel.
Vi utför alla typer av felsökningar när det kommer till el.

Elbesiktningar

Vi utför besiktningar av elanläggningar.
Olika typer av elfel är en av de vanligaste brandorsakerna och kan få katastrofala konsekvenser. Höga kostnader som inte alltid täcks av försäkringen om installationen inte är rätt genomförd.