El Göteborg

El och VVS i Göteborg

Vi är experter på design, leverans, installation och planerat underhåll av VVS- system för både privata och kommersiella miljöer i Göteborg. Vårt utbud av tjänster inkluderar uppvärmning av luftkällor, ventilation, elinstallation, luftkonditionering och VVS.

Luftkonditionering och installation

Vårt installationsteam för luftkonditionering strävar efter att skapa en trevlig arbets- och levnadsmiljö oavsett väder och erbjuder tillförlitliga värme- och kyllösningar för kommersiella eller privata fastigheter i Göteborg. Många tänker på luftkonditionering bara som kylning under sommaren och är inte medvetna om att det finns många olika typer av luftkonditioneringsenheter som ger både uppvärmning och kylning.

Vad kan vi göra för dig? Vi kan installera bärbara eller fasta lösningar för el och VVS i Göteborg för privat, kommersiellt eller industriellt bruk.

Luftkonditionering Göteborg

El och VVS i Göteborg: reparation av luftkonditionering och planerat underhåll

Vår serviceavdelning tillhandahåller service, reparation och planerat underhåll för alla dina el- och VVS-behov. Våra vänliga och pålitliga medarbetare kan hoppa in med kort varsel och utföra kvalificerade tjänster i Göteborg med omnejd. Vi kan serva många olika typer av värme- och kylprodukter, inklusive kylskåp, frysar, kylaggregat, vinkylare, luftbehandlingsaggregat och alla typer av ledningar och ventilation.

Vi utför dessutom planerat underhåll som passar dina specifika krav. Generellt sett brukar vi kunna erbjuda service redan samma dag eller nästa dag. Tveka inte att kontakta oss redan nu för att ta reda på vad vi kan göra för dig!

Varför installera el och VVS i Göteborg?

VVS-system kombinerar det bästa från två världar: ett energieffektivt luftkonditioneringssystem för att hålla familjen eller personalen sval under sommarmånaderna, kombinerat med kraftfulla värmesystem för att hålla er varma under hela vintern. Systemets design är nyckeln för att säkerställa att temperaturen enkelt kan regleras i hela byggnaden med maximal effektivitet.

Vi är specialister på installation, reparation och underhåll av komplexa VVS-installationer i privata hem och på arbetsplatser i Göteborg och har lång erfarenhet och anställer högt kvalificerade medarbetare för att hantera ditt projekt från koncept till slutförande.