Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering i Stockholm

Kanske har du tröttnat på att alltid snubbla på badkarskanten, och vill byta ut badkaret mot en modern platsbyggd dusch, eller så vill du kanske ha en enorm spegel och yta för ditt smink och dina skönhetsprodukter med riktigt bra ljus, eller kanske har du bara tröttnat på det där befintliga tråkiga vita kaklet.

Bor du i Stockholm eller i någon av kranskommunerna och är igång med att planera badrum? Då kan vi på Ekobad Stockholm Ab hjälpa dig med din badrumsrenovering i Stockholm.

Renovera badrum Stockholm

Vi skapar ditt drömbadrum i Stockholm

Ekobad Stockholm AB har lång erfarenhet av att renovera badrum i Stockholm, och har efter många år inom branschen kunnat skaffa oss en stor erfarenhet inom renovering av badrum, när det kommer till av olika material, tekniker, stilar, moden, och allt som hör där till. Vårt mål är alltid att våra kunder får sina drömbadrum, för oss finns inget bättre än att kunna hjälpa våra kunder att skapa deras drömhem.

För oss på Ekobad Stockholm AB finns det inga för små, för stora eller för svåra badrum.

Badrumsrenovering från början till slut

Vi på Ekobad Stockholm AB är med dig från början till slut, och ser till att du blir nöjd och får ditt absoluta drömbadrum.
Vi är med dig från idé- och planeringsskedet och lyssnar till dina idéer, vi kommer med förslag samt lösningar efter att vi hört dina önskemål, och vi ser till att svara på alla de frågor du som kund kan ha inom badrumsrenovering. Vi ser till att hitta material, teknik och planeringslösningar som tillsammans kan skapa ditt drömbadrum. Vi på Ekobad Stockholm AB erbjuder dig som kund alltid en hjälpande hand under hela renovering, från idé och planering till det färdiga resultatet. Vi ser att det är oerhört viktigt att vi tillsammans har en kontinuerlig dialog och ser därav vikten av att alltid konsultera dig under hela renoveringen. Ekobad Stockholm AB ser till att allt fungerar som det ska, bara då kan vi tillsammans färdigställa ditt nya drömbadrum.

Då vi på Ekobad Stockholm AB även har en stor erfarenhet och expertis och utför tjänster inom el, belysning, rör och VVS, har vi behörighet att utföra allt arbete i din framtida badrumsrenovering och därav finns inte några behov utav att ta in en tredje part i renoveringen, om under renoverings gång vi skulle behöva flytta rör, eller ledningar eller uttag, och kan därav utföra allt vad som har med badrumsrenoveringen att göra.

Inom ett planeringsstadie av ditt nya drömbadrum så kommer vi mer än gärna med olika råd och tips, efter att ha en långvarig erfarenhet av att renovera samt bygga nya badrum, vad som gäller och vad man kan ha i åtanke kring ett material, och hjälper dig mer än gärna med olika tekniska lösningar, vare sig det är att riva en vägg, installera spabad, flytta ledningar och rör, flytta på ett fönster eller installera ljud och ljussystem, allt för att du ska kunna få ditt absoluta drömbadrum.