Badrumsrenovering Göteborg

Badrumsrenovering i Göteborg

Är det dags för en badrumsrenovering i Göteborg och allt du saknar är en pålitlig byggfirma? Då kan du anlita EkoBad, ett väletablerat byggföretag med en övergripande expertis på allt som har med badrum att göra.

Vi utför både små och stora badrumsrenoveringar i Göteborg och tar oss an de flesta projekt. Eftersom våra duktiga hantverkare kan både VVS, el, renovering och snickeri så utför vi själva samtliga delar av projektet vilket gör att vi inte behöver anpassa oss efter externa firmors scheman.

Badrumsrenovering

Vi skapar ditt drömbadrum

Oavsett hur du drömmer om att ditt nya badrum ska se ut så kan vi hjälpa dig. Kanske drömmer du om ett helkaklat badrum med skön vattenburen golvvärme, eller om moderna våtrumstapeter med dubbla tvättställ.

Tillsammans planerar och skapar vi ditt drömbadrum. Du kommer med idéer och vi hjälper dig att anpassa dem och göra dem till verklighet. Vi kan bland annat ge dig råd angående materialval, design och olika planlösningar. Många badrum är små och därför gäller det att planera noggrant för att kunna maximera utnyttjandet av golvytan.

Det gäller dessutom att göra badrummet praktiskt genom att placera dusch, tvättställ, toalett och tvättmaskin på rätt ställe för just din yta. Utöver den detaljerade planlösningen kan vi även hjälpa dig med detaljer och funktionalitet.

Badrumsrenovering av erfarna hantverkare

På EkoBad är vi stolta över våra goda kundrelationer och referenser. Vi baserar vårt arbete på en smidig kommunikation för att kunna hjälpa våra kunder att förverkliga deras förväntningar. Om du anlitar oss på EkoBad för du därför en pålitlig firma med nöjda kunder som referenser.

Förutom en bra kommunikation är också våra erfarna hantverkare en viktig del av vårt arbete. Deras yrkesskicklighet och noggrannhet ger dig ett fint badrum som du stolt kan visa upp.